070-5117006 info@inthere.nl

Laat werknemers betere beslissingen nemen

Wist u dat uw medewerkers betere beslissingen nemen wanneer ze een vergelijkbaar dilemma al eerder hebben moeten oplossen? Dagelijks nemen uw medewerkers beslissingen die van groot belang zijn voor uw organisatie. Vaak ook moeten deze intuïtief worden genomen. Door het creëren van een veilige omgeving waarbinnen belangrijke scenario’s getraind kunnen worden, is het mogelijk om hen voor te bereiden op deze keuzes. Dat betekent meer rendement en kwaliteit van uw medewerkers en dus ook uw organisatie.

Alleen passief leren is niet voldoende

Alleen kijken naar leerstof werkt niet of nauwelijks. Door actief te werken met informatie wordt blijvende kennis en inzicht verkregen. Studeren is op te leggen, leren niet. Juist door zelf actief scenario’s op te lossen ontstaat inzicht. Daarvoor zijn MicroGames van InThere dé oplossing. Uw medewerkers worden geconfronteerd met situaties die zich ook in het dagelijks werk voordoen en al spelenderwijs leren zij wat de beste manier is om daarmee om te gaan. Er is volop ruimte om te experimenteren en keuzes te maken die normaal gesproken niet worden gemaakt. Alles om te kijken wat leidt tot het beste resultaat.

Met de inzet van MicroGames worden medewerkers gestimuleerd en uitgedaagd om individueel én met elkaar, naar antwoorden te zoeken (actief) in plaats van direct antwoorden aangereikt te krijgen (passief). Dat is de reden dat ‘Serious Gaming’ werkt.

Wij kijken naar uw specifieke situatie en beslissen samen wat u nodig heeft. Onze oplossingen stimuleren nieuwe ideeën en creativiteit, zowel tijdens de ontwikkeling als het gebruik. We werken vóór en samen mèt uw organisatie om leermiddelen, gebaseerd op het ‘MicroTraining’ principe, te ontwikkelen.

InThere ontwikkelt leuke, prikkelende, betaalbare, schaalbare en effectieve online game based oplossingen. Samengesteld uit één of meer microgames, passend in uw huidge trainingsaanbod en tegen lagere kosten per medewerker.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Serious Gaming en uw medewerkers betere beslissingen laten nemen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.