070-5117006 info@inthere.nl

Borgen van veiligheid

Allseas is een offshore organisatie die een project gestart is om personeel beter bewust te maken van de veiligheidsregels. Traditionele vormen van trainen bleken lastig bij de doelgroep en brachten niet het gewenste resultaat.

De campagne genaamd “Step Back 5X5″ is door Allseas ontwikkeld om personeel te trainen om elke taak in 5 stappen te benaderen, waarmee het veilige werken significant versterkt kan worden. Een onderdeel van deze campagne is de Allsafe game die door InThere ontwikkeld is om de 12 basisregels van veiligheid aan te leren bij de doelgroep.

 

De veiligheidsregels van Allseas moeten bij alle medewerkers bekend zijn. Deze regels zijn opgesteld om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te vergroten. De Allsafe game is ingericht om deze regels zo effectief mogelijk over te brengen bij de doelgroep. De speler moet 100 dagen toezicht houden op de werkzaamheden en moet voorkomen dat er een incident plaatsvindt. Hiervoor moet de speler de risico’s herkennen en maatregelen nemen om gevaar te voorkomen. Op deze manier leert de speler niet alleen de regels en de reden waarom de regels bestaan, maar ook dat het belangrijk is om de collega’s aan te spreken wanneer de regels vergeten worden.

 

Our Office

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 23514, USA

Contact Us

(235) 235-1351
info@diviinvestment.com 

Office Hours

Mon-Fri: 9am – 5pm
Sat-Sun: Closed

Follow Us