070-5117006 info@inthere.nl

Wat onze klanten over ons zeggen:

We willen leven in een land dat beschermd is tegen overstromingen. Daarvoor zetten de mensen van Rijkswaterstaat zich dagelijks in. Met ruim 200 jaar kennis van de inrichting van ons land weten ze dat dit meer is dan het technisch uitvoeren van projecten aan weg en water. Doordat medewerkers regelmatig met een Microgame van InThere trainen, zijn ze overal op voorbereid.

Hans van der Heijden

Beleidsmedewerker, Ministerie van Rijkswaterstaat

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. We willen het spoornetwerk veiliger, betrouwbaarder, punctueler en duurzamer maken en werken daar dagelijks aan. Dat doen we altijd met aandacht voor onze invloed op het milieu en de samenleving. De trainingsmethodiek die InThere beschikbaar stelt, helpen ons bij het behalen van die doelstellingen. 

Bram Voortman

HR-adviseur, ProRail

We hebben met de game van InThere een grote groep medewerkers in korte tijd op een leuke en effectieve manier de 12 Allsafe rules helpen aanleren. En dit via eigen, voor iedereen herkenbare scenario’s. Zo gingen de regels ook echt leven en werd er actief geleerd!

Michiel Kreutzer

AllSeas, AllSeas

BOOST THE PERFORMANCE OF YOUR TEAM IN ONLY A FEW MINUTES A DAY!

WAAROM INTHERE?

InThere is dé oplossing voor bedrijven, organisaties, instellingen, gemeentes en zelfs scholen om op een makkelijke, snelle en efficiënte manier hun personeel op te leiden. Ze besparen hierdoor veel tijd en daarmee geld. 

Derk van Wijk

CEO , Mproof / InThere

Wij zijn al ruim 10 jaar dè specialist als het gaat om het snel en effectief trainen van grote groepen. Of het nu gaat om het bijbrengen van vaktechnische vaardigheden, het verkennen van strategische scenario’s of het juist toepassen van cruciale veiligheidsregels, InThere helpt organisaties graag verder. Niet alleen ligt de kennisretentie bewezen hoger met onze MicroGaming methodiek, maar de MicroGaming methodiek draagt ook zorg voor een echte gedragsverandering op de werkvloer. Dankzij onze klanten heeft InThere zich kunnen bewijzen bij toonaangevende bedrijven en instellingen binnen Nederland en ver daarbuiten. 

 

Sander Joosten

Business development manager, InThere

Als UX Designer voor InThere staat de gebruikerservaring van onze games voor mij centraal. Ik vind het belangrijk dat een game intuïtief is zodat de speler zich compleet kan focussen op het leerdoel van de game en hierbij een positieve spelervaring heeft. Testen tijdens en na het ontwikkelproces speelt bij InThere daarom ook een grote rol.

Gokie Wiegers

UX Designer, InThere

InThere is een onderdeel van Mproof